Ontwikkel met gemak een sterke marktpositie als duurzame installateur

Gebouwgebonden installaties worden steeds slimmer (lees digitaler) en nieuwe standaarden volgen elkaar snel op. Deze ontwikkelingen vragen om steeds meer kennis en expertise van installateurs en de werkdruk ligt hoog. Daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een toeleverancier die het u zo makkelijk mogelijk maakt. O-Nexus zorgt dat u kunt profiteren van deze marktontwikkelingen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de dynamiek.

Profiteer van de vraag naar slimme installaties

In 2050 moeten alle Nederlandse woningen energieneutraal zijn. Intussen moeten installateurs verstand hebben van innovatieve gebouwgebonden installaties die ‘networked’ en ‘smart’ zijn. Dat zijn veel nieuwe disciplines, terwijl de werkdruk hoog is.

Tegelijkertijd ontstaan er kansen op de markt die u graag zou willen pakken: De vraag naar ‘slimme’ installaties neemt toe en onderhoudscontracten worden rendabeler als installaties zelf onderhoudsnotificaties sturen. Die ontwikkelingen bieden nieuwe groeikansen voor installateurs.

Plug & Play’ modules
O-Nexus begrijpt dat ons succes afhankelijk is van installateurs en omgekeerd. Daarom bieden we voorgeconfigureerde ‘plug & play modules’. Hiermee kunnen installateurs met gemak een goed opererende, slimme installatie realiseren.

Vervolgens zorgt O-Nexus dat u van te voren weet wanneer installaties onderhoud nodig hebben (predictive- ofwel condition based maintenance) zodat u tijd en geld bespaart. Omdat O-Nexus ook inzicht biedt in de oorzaken van eventuele mankementen, kunt u efficienter onderhoud plegen.

Belangrijkste voordelen O-Nexus

Zekerheid & Duidelijkheid

O-Nexus zorgt ervoor dat de gewenste energieprestaties van uw installaties worden vastgelegd en gemonitord. Dreigen de gewenste energieprestaties niet gehaald te worden, dan heeft u ruim op tijd inzicht in de oorzaak en de verbeterpunten.

O-Nexus in 3 stappen

1. Bepaal de doelstellingen

Stem met uw opdrachtgever af aan welke energieprestaties en standaarden uw installaties moeten voldoen, zonder zorgen over de laatste innovaties of veranderingen in de toekomst. O-Nexus kan zich altijd aanpassen aan nieuwe standaarden of protocollen.

2. Breng meetpunten in kaart

In samenspraak met O-Nexus bepaalt u de meetpunten die van belang zijn om de prestaties te monitoren van afzonderlijke installaties en/of een totale energiehuishouding. Op basis van deze meetpunten zorgt O-Nexus voor de juiste voorgeconfigureerde modules. U draagt zorg voor de installatie zoals u dat gewend bent.

3. En O-Nexus regelt de rest

Presteren uw installaties volgens plan, dan hoort niemand van ons. Maar zodra een installatie onderpresteert dan weet u op tijd dat er onderhoud moet worden ingepland, en waar de oorzaken liggen van eventuele mankementen.

Koploper worden op de groeimarkt voor slimme installaties?

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.