Word koploper in de bouw met transparantie over energieprestaties

Met O-Nexus kunnen bouwbedrijven transparantie en betrouwbaarheid bieden over de energieprestaties van opgeleverde projecten. Daarnaast zorgt O-Nexus voor inzicht in verbeterpunten. Zo helpt O-Nexus uw bouwbedrijf zich te ontwikkelen als koploper in de markt voor de realisatie van bouwprojecten met de beste energieprestaties.  

Bied transparantie en profiteer van de vraag naar de duurzame energieprestaties

In 2050 moeten alle Nederlandse woningen energieneutraal zijn. Intussen moeten bouwbedrijven nog steeds vaak concurreren op prijs terwijl het rendement van duurzame bouwprojecten een lange termijn visie vergt.

In samenwerking met O-Nexus kunt u transparantie bieden over het lange termijn rendement van duurzame woningen. Wanneer u bijvoorbeeld overtuigd bent dat de keuze voor een betere schil ook betere prestaties oplevert, dan kunt u met O-Nexus de bewijsvoering garanderen.
O-Nexus biedt al uw stakeholders inzicht in de verantwoordelijkheden die deze prestaties moeten borgen. Onderhouds- en gebruiksvoorwaarden kunnen worden vastgelegd als doelstellingen zodat vastgoedbeheerders en huurders precies weten waar ze aan toe zijn. Zo kunt u motiveren dat u vertrouwt op het rendement van uw projecten en dat u inzicht kunt bieden in de energieprestaties gedurende de gebruiksfase.

Daarnaast borgt u dat u op termijn inzicht kunt bieden in de energieprestaties van al uw gerealiseerde projecten. En transparantie over prestaties is in de regel een sterke driver voor een betere marktpositie

Belangrijkste voordelen O-Nexus

Transparantie & Duidelijkheid

O-Nexus zorgt ervoor dat de gewenste energieprestaties van uw projecten worden vastgelegd en gemonitord als doelstellingen. Dreigen duurzaamheidsdoelstellingen niet gehaald te worden, dan hebben uw stakeholders ruim op tijd inzicht in de oorzaak en de verbeterpunten.

O-Nexus in 3 stappen

1. Bepaal de doelstellingen

Stem met af aan welke energieprestaties en standaarden het project moet voldoen, zonder zorgen over de laatste innovaties of veranderingen in de toekomst. O-Nexus kan zich altijd aanpassen aan nieuwe standaarden of protocollen.

2. Breng meetpunten in kaart

Bepaal in samenspraak met installateurs en O-Nexus de meetpunten die van belang zijn om de energieprestaties te monitoren. Op basis van deze meetpunten zorgt O-Nexus ervoor dat doelstellingen worden vastgelegd en gemonitord.

3. En O-Nexus regelt de rest

Presteert uw bouwproject volgens plan, dan hoort niemand van ons. Maar zodra een project onderpresteert dan weten alle stakeholders op tijd wat de oorzaak is en hoe er kan worden bijgestuurd.

Met gemak de beste partner voor duurzame bouwprojecten?

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Sluit deze banner om verder te gaan met het gebruik van deze website.